Specijalna bolnica Merkur

Specijalna bolnica Merkur{desctiption}

Меркур је најсавременији центар за превенцију, дијагностику, лечење, рехабилитацију и у свом саставу има четири смештајна објекта, поликлинику са 40 лекара и највећи Спа центар на овом делу Балкана. Меркур је модерна здравствена установа са традицијом дугом преко 70 година када су медицинске услуге у питању, као и применом природног фактора Врњачке Бање – минералних вода у здравствене сврхе. Најбоље ефекте на здравствено стање након боравка у Меркуру имају особе оболеле од дијабетеса, гастро-ентеролошких обољења и обољења коштано-зглобног система. Меркур је 2008. године постао први Национални едукативни центар за оболеле од шећерне болести на инсулинској терапији и уједно прва установа таквог типа у овом делу Европе. Програм едукације могу користити сви оболели од дијабетеса на инсулинској терапији, једном у четири године, о трошку фонда РФЗО.
Поред традиционално врхунске медицине, Меркур је у настојању да својим гостима пружи могућност за релаксацију и уживање, још 2005. године отворио Велнес Центар „Fons Romanus“. Овај центар био је искорак у дотадашњем пословању српских бања, јер је у том тренутку био ПРВИ Велнес центар у бањама Србије. Данас Меркур поседује Спа центар Римски Извор, са широком палетом релакс садржаја, од класичних релакс и терапеутских масажа до атрактивних антиејџинг третмана и најсавременијих апарата.
У циљу развоја и унапређења квалитета услуге Меркур је ове године започео градњу још једног новог луксузног објекта Merkur Palace.

ПРАВИЛА ГЛАСАЊА:

Молимо Вас да приликом гласања обратите пажњу на следеће:
1. У свакој категорији можете гласати само за једног учесника! Обратите пажњу на то, јер након датог гласа не можете променити одлуку и гласати за неког другог учесника у датој категорији.
2. Гласање је анонимно.
3. Можете гласати за најбоље предузеће/организацију у све три категорије, а можете дати глас и само у једној или две категорије.