Новости

Почиње акција „Пријатељ породице“

Почиње акција „Пријатељ породице“

Привредна комора Србије и Кабинет министра без портфеља задуженог за демографију и популациону политику позивају привреднике да кандидују своје предузеће за награду „Пријатељ породице“.

Детаљи

Савет за популациону политику подржао акцију „Пријатељ породице“

Савет за популациону политику подржао акцију „Пријатељ породице“

На последњој седници Савета за популациону политику, одржаној у септембру, представљена је акција „Пријатељ породице“ коју су заједнички покренули Привредна комора Србије и Кабинет министра без портфеља задуженог за демографију и популациону…

Детаљи

Циљеви акције

Основни циљ акције “Пријатељ породице” је подизање свести о значају повезивања рада и родитељства и креирања радне средине у којој ће запослени моћи да дају максимум, а да се истовремено одржи баланс између посла и породице. Награђивањем најбољих примера пружиће се подстицај и другима да активно раде на усклађивању посла и породичног живота.

Пријавите се

Да бисте учествовали у акцији Пријатељ породице 2018, неопходно је да се пријавите и попуните упитник са подацима у вези са вашим предузећем или организацијом. Сва привредна друштва, која су чланови ПКС, могу да конкуришу за награду "Пријатељ породице". Категорије су: мала и средња предузећа; велика предузећа и јавна предузећа / већински државна предузећа.

Рекли су о акцији

"Креирање пријатељско-пословног окружења и изградња поверења између запослених и послодаваца кључно је за њихове међусобне односе и делује подједнако стимулативно за обе стране. Брига о породицама запослених ствара задовољне и продуктивне раднике који бележе најбоље резултате у процесу рада, што уједно доноси профит и бољи имиџ за послодавца."

Проф. др Славица Ђукић Дејановић, министарка без портфеља задужена за демографију и популациону политику

Категорије учесника