Privrede
nema bez ljudi!
Privrede
nema bez ljudi!

Prijatelj porodice 2018

Na inicijativu Saveta za populacionu politiku Vlade Republike Srbije, na čelu sa premijerkom Anom Brnabić a u saradnji sa Kabinetom ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku, kao doprinos aktivnostima Vlade Republike Srbije na polju populacione politike i u cilju podizanja svesti o značaju usklađivanja porodičnog i poslovnog života, ove jeseni Privredna komora Srbije pokreće akciju „Prijatelj porodice“.

Cilj akcije je podizanje svesti o značaju povezivanja rada i roditeljstva i kreiranje produktivne atmosfere u kojoj će zaposleni imati mogućnost da pruže svoj maksimum na radnom mestu, a da istovremeno održe balans između posla i porodice.

Organizatori akcije žele da nagrade najbolje primere usklađivanja posla i porodičnog života i time istaknu važnost sinergije u cilju postizanja najboljih rezultata za preduzeće, zaposlenog i društvenu zajednicu u celini.

Pozivamo sve kompanije koje prepoznaju značaj akcije da se prijave za učešće, a javnost i zaposlene da svojim glasom doprinesu izboru najboljih kompanija koje su postavile i usvojile standarde u procesu usklađivanja rada i roditeljstva.

Konkurs će biti objavljen početkom novembra, a prijavljivanje je moguće do 25. novembra. Nakon glasanja i izbora najboljih, na svečanoj dodeli biće uručena priznanja.

Rekli su o akciji

„Velika privilegija će biti za kompanije da ponesu ovu nagradu koju će moći da iskoriste uz svoj brend i ime kako bi potrošači i korisnici usluga znali da su to kompanije koje najbolje usklađuju rad i roditeljstvo, posluju u skladu za zakonima, ali idu i dalje i omogućavaju roditeljima da razvijaju karijeru.”

Ana Brnabić, premijerka Republike Srbije

Glasajte

Pomozite da prepoznamo i nagradimo najbolje primere usklađivanja posla i porodičnog života, odnosno najbolja preduzaće i organizacije u tri kategorije. U svakoj kategoriji možete glasati samo za jednog učesnika. Glasanje za traje do petka, 7. decembra 2018. godine do 17 časova.

Detaljnije

Metodologija akcije

Nagrada će se dodeljivati prema metodologiji koja predstavlja kombinaciju najrazvijenijih svetskih metodologija u ovoj oblasti, prilagođenu konkretnim ciljevima, poslovnom i zakonodavnom okviru Republike Srbije.

Detaljnije