Privrede
nema bez ljudi!
Privrede
nema bez ljudi!

Prijatelj porodice 2018

Na inicijativu Saveta za populacionu politiku Vlade Republike Srbije, na čelu sa premijerkom Anom Brnabić a u saradnji sa Kabinetom ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku, kao doprinos aktivnostima Vlade Republike Srbije na polju populacione politike i u cilju podizanja svesti o značaju usklađivanja porodičnog i poslovnog života, ove jeseni Privredna komora Srbije pokreće akciju „Prijatelj porodice“.

Cilj akcije je podizanje svesti o značaju povezivanja rada i roditeljstva i kreiranje produktivne atmosfere u kojoj će zaposleni imati mogućnost da pruže svoj maksimum na radnom mestu, a da istovremeno održe balans između posla i porodice.

Organizatori akcije žele da nagrade najbolje primere usklađivanja posla i porodičnog života i time istaknu važnost sinergije u cilju postizanja najboljih rezultata za preduzeće, zaposlenog i društvenu zajednicu u celini.

Pozivamo sve kompanije koje prepoznaju značaj akcije da se prijave za učešće, a javnost i zaposlene da svojim glasom doprinesu izboru najboljih kompanija koje su postavile i usvojile standarde u procesu usklađivanja rada i roditeljstva.

Konkurs će biti objavljen početkom novembra, a prijavljivanje je moguće do 25. novembra. Nakon glasanja i izbora najboljih, na svečanoj dodeli biće uručena priznanja.

Rekli su o akciji

„Velika privilegija će biti za kompanije da ponesu ovu nagradu koju će moći da iskoriste uz svoj brend i ime kako bi potrošači i korisnici usluga znali da su to kompanije koje najbolje usklađuju rad i roditeljstvo, posluju u skladu za zakonima, ali idu i dalje i omogućavaju roditeljima da razvijaju karijeru.”

Ana Brnabić, premijerka Republike Srbije

Prijavite se

Da biste učestvovali u akciji Prijatelj porodice 2018, neophodno je da se prijavite i popunite upitnik sa podacima u vezi sa vašim preduzećem ili organizacijom.

Detaljnije

Metodologija akcije

Nagrada će se dodeljivati jednom godišnje, prema metodologiji koja predstavlja kombinaciju najrazvijenijih svetskih metodologija u ovoj oblasti, prilagođenu konkretnim ciljevima, poslovnom i zakonodavnom okviru Republike Srbije.

Detaljnije