Привреде
нема без људи!
Привреде
нема без људи!

Пријатељ породице 2018

На иницијативу Савета за популациону политику Владе Републике Србије, на челу са премијерком Аном Брнабић а у сарадњи са Кабинетом министра без портфеља задуженог за демографију и популациону политику, као допринос активностима Владе Републике Србије на пољу популационе политике и у циљу подизања свести о значају усклађивања породичног и пословног живота, ове јесени Привредна комора Србије покреће акцију „Пријатељ породице“.

Циљ акције је подизање свести о значају повезивања рада и родитељства и креирање продуктивне атмосфере у којој ће запослени имати могућност да пруже свој максимум на радном месту, а да истовремено одрже баланс између посла и породице.

Организатори акције желе да награде најбоље примере усклађивања посла и породичног живота и тиме истакну важност синергије у циљу постизања најбољих резултата за предузеће, запосленог и друштвену заједницу у целини.

Позивамо све компаније које препознају значај акције да се пријаве за учешће, а јавност и запослене да својим гласом допринесу избору најбољих компанија које су поставиле и усвојиле стандарде у процесу усклађивања рада и родитељства.

Конкурс ће бити објављен почетком новембра, а пријављивање је могуће до 25. новембра. Након гласања и избора најбољих, на свечаној додели биће уручена признања.

Рекли су о акцији

„Циљ ПКС је да наградом „Пријатељ породице” допринесе ефикаснијем спровођењу владиних активности у области популационе политике, јачању свести о потреби усклађивања породичног живота и пословних обавеза, као и стварању family - friendly компанија, са одличном праксом усклађивања рада и родитељства.“

Марко Чадеж, председник Привредне коморе Србије

Пријавите се

Да бисте учествовали у акцији Пријатељ породице 2018, неопходно је да се пријавите и попуните упитник са подацима у вези са вашим предузећем или организацијом.

Детаљније

Методологија акције

Награда ће се додељивати једном годишње, према методологији која представља комбинацију најразвијенијих светских методологија у овој области, прилагођену конкретним циљевима, пословном и законодавном оквиру Републике Србије.

Детаљније